J'vlar imorgon då ni!

Nu slog det mig, har vetat om det hur länge som helst men nu slog det mig!
Imorgon ska jag se björn gustavsson på intima, så sjukt taggad, oh älsklingen här kommer jag!
Bli inte avis nu philip, han är kändis och alla har vi en kändiscrush och han är min!.
Och Zac Efron är Jennies, ja Jennie vi har fattat det!
Så imorgon alltså, så sjukt taggad.
Men först måste jag klara av hygien provet vi hoppas på det bästa, vill ju göra Philip lite stoltare denna gång så måste göra mitt bästa!
Nej nu ska jag hoppa i Philips tröja sätta mig i soffan och mysa ner brevid far och kolla på tv
DHW börjar ju förfasiken om 15minuter,spännande!
Och imorgon är det Grey's anatomy, jävlar vad jag har längtat, förlåt var bara tvungen att visa hur mycket jag längtat men en svordom.

XoXo
Hon som är sjukt lycklig at the moment

Vänta nu

Vem sa nått om landet han kom ifrån, jag hör bara inte va dom säger för nått och förlåt att jag vill ge ett bra första intryck!

Nej nu måste jag seriöst börja plugga!

XoXo
Hon som fjantar sig i onödan

Avbrott i pluggandet

Jag har verkligen inte ork till att plugga, känns som om jag kan det men det sa jag ju om matteprovet oxå, men nopp inte fan kunde jag det, eller jo men alla jävla slarvfel kan ju ta sig där bak!
Sen börjar ju DHW idag klockan 21:00 så måste ju göra mig i ordning för kvällen sjukt tidigt, menmen, om man hatar att vara trött på morgonen är det tidigt i säng som gäller.
Jag fick dessutom precis reda på att min lilla pojkvän har feber och ont i halsen, hjärtat då.
Vill bara mysa ner mig i sängen med honom, bryr mig inte om jag blir sjuk.

Nej nu måste jag fortsätta plugga

XoXo
Hon som har en sjuk pojkvän

VG helt otroligt

Idag gick jag upp utan ett leende på läpparna, inte sugen på denna dagen, med dubbel timme svenska från kvart över åtta till tjugofem över tio, nono.
Dessutom får man inte träffa pojken och leka med dom utan man är fast med Jennie och Ida hela dagen ,oh shito!
nej nu skämtar jag älsklingar det gör inget att man inte träffar dom jag har ju er!

Efter lunchen fick vi tillbaka proven från livsmedelskunskapen och jävlar när Jennie fick sitt prov och det stod VG stog jag nästan på stolen av lycka sen kom mitt prov och där hoppade jag nästan upp på bordet och dansa så glad blev jag.
En stund in på matlagningen står min grupp still bara jag som gör saker och dom pratar på med en annan, och till slut tar det stopp för mig, och värsta psykbrytet kommer ut från mig, jag skällde ut han så att han blev röd i ansiktet, thank you, gå och dö din idiot!

Men nu ska jag duscha, är helt sönder(hade sagt ett till ord men censurerar det i bloggen för eran skull) i huvudet.

XoXo
Hon som är trött och längtar efter sin pojk galet mycket

Det var något nytt

I går vid sådär sextiden så loggar Ida in på msn, och efter en stunds pratade hoppar jag in i duchen för att sedan åka till märsta och hem till lilla Ida, när jag kliver innanför dörren bjuds man på ett glas med rött vin av far hennes, mycket gott måste jag få säga, efter det går vi in till Idas rum där Andi sitter och glor på datan, Ida och Andi var redan klara så det vara endast mig dom väntade på, och jag är inte den snabbaste.
Efter det vandrar vi ifrån Idas hem till festen vi skulle till, det tråkiga var att det var roligare att gå till festen och från festen än vad det var på festen!
Men som sagt vi hade kul iaf.
När klockan var halv ett bestämde vi oss för att dra oss hem till Ida istället, och när vi kliver innanför dörren ringer jag pojken min och får reda på att han snart var i Märsta och att vi skulle mötas ungefär vid skolan, så jag säger farväl till pojkarna som sitter isoffan och går in i Idas rum för att säga hej då och hämta väskan, och får se en underbar syn där Ida sover i sängen , jag försökte säga hej då men det lyckades inte så jätte bra.
Iallafall när jag går mot skolan så ringer jag Philip igen och då har dom svängt in till skolan, oh puckon men medans dom var tvungna att vända tillbaka sprang jag ner i tunneln för att kissa, bara det att klacken fastar i gräsmattan och jag vrickar höger fot, aj.
Sen går jag och och sätter mig i bilen där jag möts av en glas Philip och en glas Christain, imjukisar och inge vax! jälvlar säger jag bara!
Vi hade typ hur kul som helst i bilen och vi skulle även hämta upp Ae och hans lillebror från tåget, jääääs.
Fyfan va kul vi hade det, hahaha.
Efter att lämnat av Ae och bröder hans så lämnar vi av Christian och Philip tar övar bilen och jag tar över framsätet.
Så där satt jag i bilen klockan två på natten, lagom berusad, och en pojkvän som kör hem mig, det var något nytt, nått jag aldrig varit med om förrut, och det var himlans mysigt!
När vi kommer hem till mig hämtar vi saker i huset för att sedan gå upp till min lilla stuga för att "sova".
Men precis som alla andra har även jag pch Philip en trötthetsgräns så vi somnade ifrån varandra och vaknade upp imorse med varandra.

Nej nu ska jag äta godis, utan pojkvännen denna gång

XoXo
Hon som fick uppleva något nytt


Orkar jag mer?

Ända sen jag kom hem idag har jag endast pluggat, började med livmedelskunskap, ämnet är kul i skolan sen är det ganska tråkigt,man tror man kan allt men lovar att imorgon när provpappret läggs framför mig kommer det gå åt pipsvängen...
Efter det fick jag panik över att mitt golv va så skitigt så jag drog fram dammsugaren och körde lite med den här på undervåningen, och efter det får jag ett så söt och omtänktsammt sms från min lilla pojkvän, söt.
Så efter den lilla sms stunden kunde jag inte plugga längre bestämmde mig för att sätta mig vid datan, och då kom jag på den underbara ideén om att skriva min novell, som blev hyvsat bra, men ganska dyster tyckte både pappa och Philip men vad vet dom, hihi.
Imorgon har vi både matte och livsmedelskunskap men jag pluggar aldrig till matte prov så varför ska jag göra det nu, om jag kan det på lektionen borde jag kunna det nu också,eller?
Aja nu ska jag prata lite med mamma sen är det duschen som gäller,

XoXo

Hon som har pluggat


Leende så mycker mera

Håller leendet uppe men ingen vet vad som döljer sig bakom detta leende, vad som rör sig i mitt huvud.

XoXo

Hon som endast vet vad som döljer sig bakom


Bye Bye Singellivet

Igrår gick jag runt hela dagen och surade på Philip och Jennie för att dom inte ville berätta deras hemlighet.
På kvällen fortsatte disskutionen med Philip på msn och helt plötsligt som vanligt(!) ska han lämna mig han undrar när jag ska sova och jag säger vid kvart över tio för hoppningsvis, sen var det inge mera med det, jag och Jennie fortsätter att prata ungefär en halvtimme men till slut måste jag hoppa in i duschen men hon tjatar om att jag ska ringa Philip men han skulle ju iväg så varför ska jag ringa och störa?
Och efter typ tio minuter av tjat från Jennie loggar jag bara ut utan att säga hej då eller nånting, och hopp in i duschen!
Vårat schampoo är fett kul det lödrar som fan, man känner sig som fem när man badade bubbelbad och blåste runt bubblorna.
Iallafall efter en underbar dusch så kliver jag ur duschen, hör en bil köra förbi och jag tänker genast för mig själv, vem fan åker förbi så här sent?
smörjer in kroppen och ansiktet, vandrar ner på undervåningen och kollar mobilerna och på ena mobilen har jag ett missat samtal och ett sms från Philip, så jag skickar ett sms till Philip där det står:
Nu ringer du fel mobil igen<3
Då får man tillbaka:
Kom ut så tar jag det framför dig:)<3
Eftersom jag hamnar i chock får jag bara ur mig:
Va?haha<3
Då ger han mig ett enkelt svar:
Gå ut där jag brukar parkera bilen.Skynda dig lite:)<3

Jag vill bara att alla ska notera att jag är nyduschad och håret sattes upp på två sekunder,inge smink, hotpants, Philips stora tröja och röda foppatoffler var allt som han på.
Och när ajg går ut genom dörren står han där framför Christians bil
Lite snabbt tänker jag för mig själv snart kommer Jennie och Christian också komma ut men nej det gör dom inte, utan han står där framför den viita volvon med dimman i bakgrunden och en helt fantastisk himmel som är fylld med stjärnor.
Jag går fram ger honom en kram och utbrister:
Gud vad gör du här och kan inte sluta skratta mitt nervösa skratt.
Sen är allt väldigt suddigt, tyvärr för det är den här konversationen man vill ha kvar i huvudet, men den finns inte, det finns bara bilder från kvällen, men den var helt fantastisk.
Och nu är iaf han den där underbara gentlemannen min bara min.
Så igår klockan 22:15 sa jag farväl till singellivet och hejhej förhållande.
Har inte haft ett förhållande på två år så man är lite rostig men jag tror vi kommer klara det alldeles utmärkt och ser fram i mot denna vinter när jag har nån att dela dom mörka och kalla vinterkvällarna med, nån som kan hålla om mig när jag fryser och bara lysa upp dagen lite extra mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen

XoXo
Hon som får säga S<3P

Skol lunchen

Nu sitter jag här med Ida och Jennie vi väntar på att pojkarnas mentorstid ska ta slut, suck vad låååång tid det tar!
Läste precis Jennies underbara inlägg om mig, söt du är!

Lite senare idag kommer en underbar berättelse som innehåller en underbar Prins, som jag abra vill Pussa på just nu!

Nu ska vi vandra vidare

XoXo

Hon som vill pussas


Jag försökte

Jag satte mig ner för att fortsätta läsa där jag avslutade igår och det gick hur bra som helt fram tills Findus och Ossi kom ner till mig och ville ha uppmärksamhet.

När Philip lämnade msn var jag så otroligt "dryg" mot han så han gav mig lite tips om hur han fungerade:
När han lämnar dig sårad från msn - skicka inom kort ett sms så han blir glad
När han blir sårad över vad du säger - Förstår du att han gillar dig
Förlåt Philip ändade på den sista lite gran, lät bättre så.


                                                                                 Hur söta är dom inte
                            Skulle vilja pussa och mysa med en speciell men Findus och Ossi fick väl duga


XoXo


                                                                                                                                                                   Hon som drömmer sig bort




Ibland asså

Ibland undrar man om killar tänker med hjärnan eller han där nere,inte bara jag som ställt mig denna fråga jag vet men jag drar upp frågan igen.

Sen måste jag få skälla ut Jennie och Philip lite, sluta säg när tiden är mogen,eller vafan ni nu säger.
BERÄTTA FÖR MIG!

Och jag måste dessutom sända lite dubbla budskap till Philip eftersom han var enormt söt när han gick efter mig precis som det står i ett tidigare inlägg:
"När hon går ifrån dig och är arg-Gå efter henne"
Och jag blev lite sur på mig själv över att jag var ledsen/sur på honom!
Men men om man håller saker hemligt för mig så blir det så här,hihi

Men hittills har han samlat ihop poäng som ligger över dom högsta, så det var väl dags att nått skulle gå fel

Nu ska jag läsa om svampar

XoXo

                                                                                                                                                    Hon som är ledsen/sur

Saknar min älskling

Gud vad jag saknar henne, det är helt galet!
Kollade precis i mitt otroligt vackra och söta fotoalbum jag fick i 18-års present av Nathalie, kommer aldrig kunna slå den presenten men ska göra mitt bästa.
På sistone får jag nästan en tår i ögat när jag tänker på henne både för att hon gör mig såhär lycklig(håll upp din hand och jag min i sigtuna så kan du ju förstå hur mycket)
Men kan inte göra något åt det förrens hon vill träffa mig, tyvärr!

Dagen har fungerat som alla måndagar, börjar emd den oooootroligt tråkiga svenska dubbel lektionen med lunch och sedan 5½timme kök, köket är ju hur kul som helst, men tyvärr så lämnade Jennie mig efter 2 timmar eftersom hon inte mådde bra, men hon var kvar i skolan så på rasten for vi iväg till fordon där sötis och Christian var, han ger mig ett litet pirr imagen när jag ser honom,Philip inte Christian!
När vi börjat städa i köket stod Daniel och jag mitt imot varandra och skrapade ner vatten från hyllorna och vips som det var blev Daniel dungblöt i ansiktet och på tröjan,Förlåt det var inte meningen!
Men det var så jävla roligt, både Ida och jag garvade så vi fick kramp imagen,haha, nu kan jag inte sluta skratta, fan,haha.

Så tillbaka till allvaret:
Just nu sörjer jag att jag måste sova ensam,vakna upp ensam,gå till skolan i det kalla vädret ensam och sitta på bussen ensam,menmen,that's life!

Nu måste jag plugga matte,livsmedelskunskap och skriva lite på hälsoprojektet,suck!

XoXo
Hon som saknar sin bästis och sörjer ensamheten

Datasalen

Nu sitter jag här i datasalen mellan två otroligt coola pojkar!
Vi har svenska men tyvärr har jag inget lösenord så jag får sitta här och rätta dom eftersom dom inte alls är duktiga på vad dom ska göra.
Jennie och Ida sitte lite längre bort och jobbar på flitigt men Jennies mobil går i 280 eftersom Chrisitan och hon inte klarar sig utan varandra i tre minuter.
Nu ska jag låta Daniel jobba vidare eftersom det är ett sånt jävla klagande!

XoXo
Hon som sitter och myser i datasalen

Det är jobbigt

Hon vet att hon är bevarad i mitt hjärta och hon borde veta att han måste kämpa för att få komma in på det stället där jag bevarar dom jag älskar mest och just nu finns det bara en person som jag VERKLIGEN älskar så denna flicka har störst utrymme!
Men även fast ag tycker att hon borde veta detta så ger hon mig känslan av att det är hon som måste kämpa, varför? ja jag vet inte.
Jag vill inte hamna i en sån här situation. Jag vill inte behöva berätta för dig varenda gång hur mycket du betyder för mig, jag vill att du ska fatta det genom att jag bara ringer dig eller skickar ett sms, jag vill inte behöva vara nervös över om du är sur på mig, jag vill att du berättar det för mig. Jag vill inte behöva ringa dig hundra gånger och bli helt totalt ignorerad, jag vill att du ringer upp igen och säger jag kan inte prata jag måste plugga.Jag vill itne behöva skriva såna här inlägg där jag förklarar för dig hur du gör mitt liv helt otroligt förutsägbart och så otroligt underbart och dessutom hur mitt liv känns perfekt när jag är med dig!

Det finns ingen bättre och Det finns inge roligare

XoXo
Hon som saknar sin absolut bästaste vän

Nu sitter vi här

Kvällen är och har varit alldeles underbar!

Philip kom vid halv nio typ tio minuter efter pappa, och pappa som jag verkligen inte ville skulle vara hemma.
Men allt gick utmärkt jag kastade in Philip bland 7 Hungriga personer som sååååå gärna ville träffa honom, han blev nog lite skakis,haha

Efter det gick vi upp till stugan och tv:n åkte på och vi mös ner i soffan, efter en stund kom Marcus och Rasmus upp med efterrätt både till mig och Philip vilket var ganska gott.
Philip berättade även om den galna fotbollsmatchen, där dom gett honom en fläskläpp, hjärtat.

När klockan närmade sig halv elva gick vi ner och spelade pingis med dom fyra små pojkarna som verkligen blev helt förälskad i honom, vi spelade väl pingis i 40minuter men till slut fick jag nog och drog med honom upp till stugan igen, ville ju helst ha han för mig själv!
Efter en stunds prat kom vi överens om att pojken ska köra mig till jobbet på morgonen så vi gick ner till huset och satte oss vid datan det var då vi skrev första halvan av blogginlägget och nu sitter jag och skriver andra halvan ensam,snyft.
Vad som hände mellan att vi skrivit halva inlägget och han lämnade av mig vid jobbet vet bara han och jag och så får det bli en stund.

Nu ska jag dricka lite vatten

XoXo
Hon som saknar

Oj vilken familj


Var inne på en blogg och hittade värsta roliga sidan och var bara tvungen att se hur mitt och någons barn skulle se ut och stackars Philip blev den utvalda, tycker faktiskt att både Willma och Andreas(som vi bestämmde att dom skulle heta) var ganska söta,vi kom oxå fram till att dom ska bli fotbollsproffs och tjäna mycket pengar till familjen, haha, men jag tyckte att det skulle vara bättre om Philip blev det, menmen.
Synd att man inte ser Philip så bra på bilderna då hade ni sett likheten, men kanske lika bra ahr ju sagt att jag ska hålla honom någolunda hemlig ett tag till,hihi.

Nej nu måste jag sova, sov gott och dröm sött.
Jag ska drömma om min älskade Nathalie som det var en evighet sen jag såg,buhu!

XoXo

Hon som lägger sig tidigt

När...

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och släpp henne inte
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dre henne tillbaka
När hon ser som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon ska börja gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och ge henne en kram
När hon är rädd - Skydda henne
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer ön vad du skulle kunna förstå
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att just DU sak läsa den




XoXo

Hon som längtar tills imorgon

Mysfredag

Fredagen har bara försvunnit, dagen började med dubbel timme i matte där jág slog huvudet i bordet så jag fick siffror i pannan, sen fortsatte dagen med lunch och dubbeltimme i livsmedelskunskap, andra timmen fick Philip sitta med, han fick sitta tyst och kolla i mitt block medans Jag,Jennie,Daniel och Marcus larvade runt som vanligt, hur kul som helst.
Sen efter skolan sa vi hej då till Christian som vi hittade i datasalen sen begav vi oss till sibylla där Jennie och jag tog en cola med pommes och Philip en hamburgare och pommes med en äppeldryck, tönt.
När vi går där ifrån berättar jag ryktena som gick men dom visade sig vara helt käpp rätt åt helvete, för tyvärr pojk så tror jag tiotusen gånger mer på Philip.
Sen satte vi oss utanför pressbyrån där Jennie åt en pepparkakssandwich och Philip och jag bara satt, vi satt säkert där i 40 minuter och mös,skrattade och frös till slut tvingade jag iväh dom och Philip tvingade på mig hans tröja, åh den söta plutten!
Jobbar i helgen så det lär inte hända så mycket,tyvärr.
Eller om jag har tur kanske man får träffa nån som är otroligt mysig imorgon?
Nu ska jag vara social,


XoXo
Hon som myser i soffan på fredagskvällen

Tårar

Läste precis sötaste Philips blogg, helt underbart fantastiskt änglalikt, fick tårar iögonen första gången jag läste den.
Trodde inte att vi vågade utrycka oss så här seriöst men om han kan kan jag också.
Inte just nu för just nu är jag lite skakis över inlägget och över det mesta.
Men tro mig det kommer, och när det väl kommer kommer det bara spruta om det!
Men jag kan säga så här mycket han är verkligen helt underbar, har faktiskt aldrig träffat en pojk som erbjuder en vantar så fort man säger att man fryser lite om händerna.
Måste erkänna en hemlighet okej en av mina tre.
Du är nästan för ofta i mitt huvud!

Läs:


www.fjongis.blogg.se


XoXo

Hon som blev galet underbart chockad

Schkööölfoto

Imorse flög jag ur sängen när klockan ringde var så sjukt kissnödig, och att kissa på morgonen är sjukt skönt.
Efter det åkte platt tången in i elutaget, för på skolfoto måste man ju se någolunda acceptabel ut, haha.
Vilket gick väldigt seg menmen utan att man visste ordet av var man i skolan och på mattelektion och utan någon förvarning åker Marcus, Daniel och jag på en sväng i klassrummet så långt ifrån varandra som möjligt eftersom vi tydligen pratade förmycket. Vilket inte är en nyhet.

Efter matten hade vi idrott,lunch,engelska och en timme istället för två i hotell A, efter den timmen var det dags för att göra sig iordning för fotot så flickorna drar upp till omklädningsrummet, på med musik och sminkning och hårsprayer flyger runt i omklädningsrummet.

När vi kommer ner dit fotot ska tas börjar han med att visa upp några foto som han tagit under dagen och jag skricker från dörren över till andra sidan:
TA FRAM FP06!
Fotografen undrade på engång om han va min pojkvän, Gud Philip nu måste vi nästan göra nått åt detta,alla tror vi är tillsammans.
Inte för att det stör mig men, haha.
Och sagt och gjort där sitter han, så otroligt söt och pengen runt sin hals, precis som vi sagt!.
När jag såg det fotot blev ja glite nervös, tänk om inte jag blir lika bra som Philip,pinsamt i sånafall.
Klassen tog ungefär 20foton tack vare mig och några till skulle jag vilja påstå, haha.
Ensamfotot fick vi kolla på och där vet jag att jag sög, men pengen syntes iallafall.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett

XoXo

Hon som har ont i huvudet


Lyckopengen-mer än bara lycka

Nu har jag precis svalt sista kasslerbiten och förhört Felix på veckansord, den pojken är så duktig, är stolt över att vara hans syster!

Skoldagen började med att jag sprang fram och tillbaka från datasalen och informationen för att fixa min itadress,men det sket sig rejällt men det mysigaste var att när jag ska gå tillbaka till datasalen för första gången ser jag att herr söt och hans kompani sitter vid en dator så jag smet in där en sekund och mös, och eftersom dom satt där gjorde det inget att springa fram och tillbaka femtioelva gånger.

På lunchen borrade Philip och Christian i min lyckopeng så nu har både jag och Philip ett varsitt otroligt fint halsband.
Så hoppas att halsbanden ger oss tur.

Efter skolan gick jag,Jennie,Dennis,Philip,Toni och Christian till märsta station men Christian den lyckopricken han slapp gå så långt efter som han bor fem minuter från skolan.

Men vi andra hade galet mysigt.
Vi pratade om hur hela min släkt skulle älska Philip om jag tog hem honom som pojkvän.
Eftersom han både har bra betyg,gillar fotboll,har körkort, är söt, och så himlans mycket mer!

Men aja nu loggade precis han med stora P:et in så har viktigare saker för mig!

Den vackraste lyckopengen i hela världen


XoXo

Hon som ska prata med han

Kärlek hela dagen

Idag hade vi sovmorgon!
Äntligen säger jag bara,hur skönt som helst.
Så skolan började 09:40 med "skoljoggen".
Men jag,Jennie,Christian,Philip,Toni,MArcus och Daniel gick, som sååååååå många fler.
Det var hur mysiigt som helst, men Philip var lite ledsen att han inte kunde springa men det ordnade jag,hoppas jag iallafall,haha.
Philip och jag gick och sa våra vardagliga komplimanger till varandra men jag drog ju dom bästa!

Philip har du ett plåster?
Nä, vadå då?
Jag skrapa upp knät när jag föll för dig.

Och den andra som jag kom på helt själv!
Du är som en secondhandtröja, använd men man vill ha den ändå.
Så jävla bra och klockren!

Dagen flög iväg efter skoljoggen och helt plötsligt träffade vi pojkarna igen.
Jag lyckades tfå Philip att äta en snickers bit bara för att han skulle bevisa hur mycket han tyckte om mig, jag är lite ledsen på mig själv för att jag fick honom att förlora men ändå ganska glad!

Vi va även iväg en sväng för att hämta Tonis reservnycklar till bilen eftersom han lyckades slarva bort dom andra, så jag ,Philip, Jennie och Christian for iväg, hur mysigt som helst.
Philip och jag öppnade även upp oss för Christian och Jennie om hur mycket dom skulle passa ihop och allt,så får väl se om vi hjälpte tröghuvudena på vägen!
Vilket jag verkligen hoppas.


Suddig men underbar,
Philip och jag på promenad


Nu ska jag göra lite läxa.

XoXo

Hon som tycker att dom ska fatta

Nathalie!

Älskade du, jag saknar dig så bajsigt mycket det kliar sönder ihjärtat att iv inte ses varje dag, snart kommer jag hem till dig vad du än säger!

XoXo

Hon som kliar sönder

Spännande

Det verkar som om alla är väldigt nyfiken på att få se denna underbara Philip,hihi
men dom lär ju få vänta ett tag till, för jag tänker inte dela med mig av underbarheten på ett bra tag,just nu är han mitt ögongodis, jäääs.

En rolig grej är att hon som verkligen var mitt allt för ett tag sen och som helt plötsligt tog min kropp och själ och kastade på mattan till och med hon vill se hur han ser ut, haha!
men jag ignorerar henne på precis samma sätt som hon sket i mig.
Förresten den där bildboken vi gjorde om vårat liv skulle ju vara kul om man kunde få,för jag tror jag uppsakttade vår vännskap mer än va du gjorde.

Men som sagt ett tag kvar innan ni får se Philip.

Men iaf dagen har vart sjuk kul, eller iaf efter lunchen fram tills vi slutade, hade kök i 5½timme och vi larvade oss som bara den,Jennie fick en jätte fin film så får väl se om jag lägger upp den eller ej,hihi.

Philip och jag har gett varandra en lyckopeng, och min är i Bh:n och hans är runt halsen,hur söt är inte det, pluttiplutt.
Idag fick vi även frågan om vi var tillsammans och nej blev ju såklart svaret men Christian ville att svaret skulle vara nått annat och det skrek han klart och tydligt.

nej nu ska jag leka med N' på msn

XoXo
Hon som låter er vääänta





Trött och sliten

I frdags var jag med Ida och vi drog iväg till några av hennes vänner och festade,vi rörde oss mellan lägenhterna som låg mitt i mot varandra, och katten hängde med i varje sväng.
Under kvällen tog jag mig själv ikragen och ringde Philip, och eftersom jag är så snäll så pratade jag med honom helva vägen från pendeln och hem till hans hus och när vi ska lägga på säger han att han stått där utanför i tjugo minuter! Han har stått där i tjugominuter och fryst bara för min skull -säger vi.
Även fast pojken upprepade hela tiden: det här blir ju jätte dyrt för dig.
PHILIP JAG BRYR MIG INTE,DET VAR VÄRT VARENDA ÖRE.
Philip fick även se den mera seriösa sidan av mig, även fast jag druckit tio starköl och ett glas vodka.
Men jag var seriös,remeber that.
Typ vid fyra tiden stängdes den ena lägenheten så i två timmar fick jag spendera tiden med;
han som äger stället-däckad.
han som vill ha mig-men jag hade tankarna på andra ställen.
hon som låg mot bordet-halvt däckad.
han som satt brevid henne-halvt däckad.
och tre pers som däckat inne i sängen.
så dom två timmarna gick ganska segt men klockan sex skulle Ida och jag gå men inte fan gick det så snabbt.
Slutar med att jag blir sur och irriterad och då fattar hon vinken så vi kom hem och la oss i sängen vid kvart i sju.

I lördags blev vi väckata vid halv tio av Idas kusin-så söt!
Då var det bara att klä på sig och åka hem-även fast Ida LOVADE skjuts hem så blev det inte så.
Efter två½timme så var jag äntligen hemma, bara hoppa in i duschen,äta mat sen hoppa på moppen,för att sedan bege sig till Rotebro,där Herren skulle möta Vaxholm i fotboll så var ju bara tvungen att se, dom flesta i VAxholm fick sig en chock att se mig där och frågade varför och jag sa: jag är här för att heja på rotan.några fick ett avlångt ansikte eftersom jag bott i vaxholm hela ,mitt liv och alltid sett vaxholm spela och alltid hejat på dom men icke sa nicke nu är det Rotebro jag hejar på,haha
(men applåderade varje gång vaxholm gjorde mål, alltså tre gånger)
Men iaf för att åter gå till det som betydde mest: Philip gjorde mål!
Matchen slutade 3-3.

Efter matchen åkte Jennie och jag hem till mig och väntade på Philip.
Men vägen hem var ganska komplicerad.
Först väntade vi på bussen i rotan, sen på pendeln, sen på bussen i Märsta, sen väntade vi på Chiristian vår ängel i Sigtuna så att han kunde köra hem Jennie till mig.
När väl Philip kliver innanför dörren hem till min lilla stuga, ska vi sätta på filmen och dvd:n hatade oss tydligen så det var bara ner och hämta playstationet och sätta i filmen där,men då funkar inte ljudet, så vi kollar på sing along och en annan film eftersom jag inte hade fjärrkontrollerna med upp.
Sen vill Jennie spela så medans hon håller på med det somnar jag, pinsamt!
Men jag tror det var för att jag kände mig så trygg och säker när jag låg brevid Philip,hihi.
Sen åkte Philip hem,snyft! och Jennie och jag gjorde oss i ordning för natten, gick upp och la oss och kvällen slutar emd att Jennie somnar ifrån mobilen och jag somnar ifrån Jennie.

Imorse vaknade jag av att Jennie låg och stirrade på mig och hon var REDAN igång med att skiva med Christian,omg säger jag bara.
Hela dagen har jag och Jennie kollat på tv och Jennie har tillochmed hunnit sovit en stund.
Och nu är fösrta gången jag är helt ensam på hela helgen, känner mig både trött och sliten, men känner ändå att jag saknar nån/något, vet bara inte vilket av det.

XoXo

Hon som saknar nått

Dagens nyheter

Dagen har gått ganska segt, har ju inte träffat pojkarna men har ju haft Jennie by my side!
Men en sak som tog i hjärtat var när pojkarna bestämmde sig för att titta förbi på idrottslektionen,tydligen tog det på Dennis tålamod oxå för dom åkte ut efter typ en halvtimme, men några vackra höjdhopp fick dom se iallafall.

Gav Philip en kärlekspresent idag, Nalle Puh som kramar om ett hjärta den var vacker och Philip blev rörd, bäst för han att han ger mig något snart!

Efter skolan åkte jag och Jennie till Arlandastad på vägen dit och under hela måltiden satt vi och pratade om vårt hat till folk som smsar med folk istället för att vara med oss och om förhållanden, vi ssatt fan på donken i en timme eller så, blir typ chockad.
Sen begav vi oss in på ica maxi och vi mindes några minnen från i lördag när vi gick där med några favoriter.

Just nu ligger jag i sängen och är överlycklig för att stugan snart är klar blir så fint!
Jag och Jennie och förhoppningsvis några pojkbesökare ska nog inviga stället i helgen, mysigt säger jag bara!

Nu ska jag fixa min helg sen sova!

XoXo

Hon som är speciell


Glada är vi alla

Idag har dagen flygit iväg!
På lunchen åkte jag,Jennie, Christian och hans pms, min sötnos, och 4 till iväg och mosade bil det var hur kul som helst men lite läskigt när dom krossade glas men då fanns sötisen där för att skydda mig.

Pojkarna vart som barn, hoppade runt och på bilen, skrattade,slog på allt och fram med mobiltelefonerna, men jag måste säga att det var riktigt mysigt!

Jag måste bara säga att jag är så nöjd med mitt val att hoppa av Didaktus norrmalm och börja om här på Arlandagymnasiet och träffa dessa underbara människor dessutom flyger dagarna iväg.
Men tyvärr får jag ju inte täffa mitt älskade N' varje dag och detta suger dase!
Men men that's life, hoppas våra vännskap överlever avstå¨ndet.
Men det borde det göra tycker om henne alldeles för mycket skulle göra allt för henne, men tyvärr får jag inte tillbaka samma känsla, men som sagt that's life.

XoXo

Hon som har sitt hjärta i Philips hand

Oj slagsmål!

Jag tror det är värsta slagsmålet blend mina kommentarer,menllan två anonyma personer men jag vet vem en är, hihi du kan inte gömma dig för mig.
Så pojke och pojke/flicka, chilla lite, hihi


XoXo

Hon som tycker vi lugnar ner oss lite

F U C K

Jag kommer bli avslöjad,Karin och Pappa kommer få reda på att jag inte gick till jobbet och att jag ljög,faaaaaaaan!


Kolla vad jag hittade:


 

XoXo
Hon som sitter i klistret

Så den underbara helgen är över?

I fredags följde Ida med mig hem på en gång efter skolan,vi satt här hemma och tog det lungt till far och dom lämnade huset för att bege sig till landet, och direkt efter att dom lämnat oss började jag med maten och Ida med att duscha, efter det fick hon öppna champange flaskan vi skulle ha till middagen, myys.
Efter det hoppade jag in i duschen och njöt för en sekund sen när jag kommer ner så pratas det om att det ska vara fest hos mig istället och eftersom jag skulle jobbba dagen efter så bangade jag inte, så vi drog hit några människor och hade det riktigt mysigt, iaf jag, Ida och två till,hihi.

Dagen efter så vaknade jag 08:00 och bestämde mig för att skita i jobbet, så Ida,jag, jonas och hans kompis mös runt här hemma och åt riktigt gott riktigt många gånger,haha svull!
När klockan var 17:10 vandrade vi utanför min dörr, pojkarn apå moppen på väg till Upplands väsby, Ida och jag till bussen, jag skulle möta Jennie,Philip och Christian vid märsta station och Ida skulle hem och tagga till för kvällen.

När jag kommit till stationen får jag vänta i 5minuter innan jag en ser ett bekant ansikte och efter det fick vi vänta i 5minuter på att Christian ska komma med bilen,sego.
Sen åker vi iväg till Eurostop och köper godis,chips,dig,dricka och såklart bubbelvatten,gurka och morötter till Philip, så alla blir glada.Men han är ju lite speciell oxå,hihi.

Väl hemma hos mig gör vi i ordning allt myser ner framför tv:n och filmen startar,men är det nån som kollar?
Ja 1! jag och jag hade redan sett den tre gånger menmen. Efter filmen bäddar jag och Philip min fars säng sen går vi fyra ner och körde pinigs fyfan va bra jag var! Jennie och Christian sög ordagrant men när vi väl bestämmde oss för att slå vad så är det jag och Philip som förlorar,varför?

Idag har jag jobbat, värsta som finns, men jag fick tänka på minnena från helgen så kom det några leenden på läpparna
Denna låt kom upp under dagen och den fick mig att tänka på min och Philips lek vi "lekte" igår,



XoXo


Hon som tycker du är lika underbar som en stjärnklar natt

Nära döden upplevelse men ändå en underbar dag

Innan jag säger nått måste jag säga till Jennie:
Jag säger inge så har jag ingenting sagt,jag kollar läget från pojken innan jag säger saker,hahaha


Idag har dagen bara flygit iväg, jag och Jennie har sprungit bort till pojkarna så fort vi får möjligheten och på lunchen åkte vi till donken och åt men Philip den lilla tönten tog en sallad, med vatten!? men lite pommes blev det allt,Jääääs
Sen åkte vi ut på en grus väg och lekte med bilen och aa jag tror fan Christian försökte döda oss där en sekund.
Och för att citera Philip när vi väl satt ner fötterna på jorden: " jag trodde fan vi skulle ryka med"

Jennie har även haft en sån där bära på ryggendag idag och det har vart roligare att bli buren än att bära, haha.
Men så är det väl alltid.

Jag har blivit ordförande och Ida sekreterare på klassrådet,fan va jag är med på allt.
Men typ 2/3delar ville inte ha mig, men jag vann! Och Jennie som tror hon är nått satte sig längst bak och bara klagade,blä på dig plutt!

XoXo

Hon som ska använda bilbälte


Mysig dag

Dagen gick väldigt segt imorse när vi började med att ha dubbeltimme svenska,blä!
Men sen flöt dagen på och runt ett(?) så fick vi ett uppdrag att gå iväg till coop och kolla ekologiska varor, men alla gick vart dom ville.
Men jag och Jennie flög iväg till fordon och var där, men när klockan var halv tre blev vi utkastade där ifrån så vi låg utanför och väntade och pratade på för fullt och svarade på några frågor.
Medans vi låg där ute sa Jennie *innan ...... går ut kommer ni vara tillsammans*
Aa jo tjena sa jag med min vanliga ton när hon drar upp denna sak, men hon är fan seriös,får väl se om hon lyckas, hihi

XoXo

Hon som är nyfiken

RSS 2.0