Saknar

Hörde våran låt idag medans vi satt och åt och alla minnen dök upp på en gång...
Året med dig var helt underbart (:
Det första och sista vi gjorde på dagarna var att prata med varandra, vi hittade alltid på något, vi var med varandra varje dag men ändå kunde vi inte låta bli att prata i telefon på kvällarna tills vi somnade i telefonen, det var så underbart.
Vi skrattade jämt åt samma saker och det var alltid vi som kom på dom där extra roliga sakerna *Gud vad jag saknar den tiden*

Så fort man såg dig i korridoren fick man som en kick i hela kroppen och man kunde bara inte låta bli att springa fram och hoppa upp på din rygg och krama dig  *Vilket jag gjorde vaje gång*

Men eftersom du och jag höll på som vi gjorde så började ju alla prata om att du var kär men jag sa till alla att det absolut inte fanns några som helst känslor som närmade sig kärlek med i spelet, plus att du visste ju att jag var helt tokförälskad i han den där.
(men så här på efterhand så kan jag ju erkänna att det var nog lite kärlek med i spelet ändå)

När det var baldags och jag hade inte hon där, hon som jag alltid hade haft som min bästa vän, då fanns du istället och du gjorde den kvällen underbar, du jag, han, och vårt lilla killgäng, vi satt där och hade det helt underbart jag tänkte inte ens på henne en enda sekund för jag hade dig, du fick mig att glömma bort en av dom viktigaste  personerna i mitt liv men på nått sätt känns det inte som om att det gör något för jag hade ju dig där istället och du fick mig att känna mig så avslappnad, på mindre än ett år fick du mig att känna mig lika avslappnad som jag kände mig med henne efter 9års vänskap, du var bara för underbar.

Du var verkligen min bästa vän under det året men sen började jag på mitt fittgymnasium och du på ditt och nu hälsar vi inte ens på varandra, när jag ser dig vill jag skrika hej kom och sätt dig här men jag vågar inte , gud var jag hatar det, jag hatar att  såna som vi som verkligen klickade på en gång bara kunde glida ifrån varandra lika lätt, jag vill verkligen få tillbaka våran tid, den tiden var så enkel.

Men som sagt det kommer aldrig bli så där igen och minnena vi har är det ända som kommer påminna mig om ett helt underbart år och en helt underbar vän.


Nu tjatar Felix


 

Skumbanan comes flying thrue the window




 


Okej, vi börjar om

Tänkte öppna upp mig lite.
So here is the truth:

image26

Jag är 17år, mina föräldrar har vart skilda i 8år, min mor, Tanja är 36år och min far, Christer är 39år dom har två barn ihop mig och min 6år yngre syster,Hanna vilket gör henne till 11år.
Min mor har nu en pojkvän, Per som är 28år och dom två har ett barn ihop som heter Hugo och han är 1år och 2månader.
Min far har en flickvän, Karin som är 35år och hon har två barn från tidigare förhållande, hennes dotter, Sara är lika gammal som min lilla syster alltså 11år och hennes son, Felix är 9år.
Min lillasyster har ADHD vilket gör att mycket energi från min mor läggs på henne, vilket är rätt så jobbigt för jag behöver oxå hjälp och uppmärksamhet, sen hugo kom till jorden har Per mest lagt ner tid på Hugo och mor, han har ungefär börjat skapa en ny familj fast inte alla har lagt märke till det.
Efter att mor och far skilde sig så blev allt uppochner jag och syster var tvyngen att acceptera nya barn och nya vuxna, vi var tvugna att träffa Pers släkt och Karins släkt och vi var även tvugna att acceptera dom och lära känna dom oavsett om vi ville eller inte.
När allt började återgå till det normala (för ungefär 4år sen) fick vi reda på att min syster har ADHD, vilket gjorde att allt blev uppochner igen, vi började gå på familjeterapi och mamma började behandla Hanna annorlund likaså min pappa, med det började mitt och fars bråk, jag slutade åka till han och även slutade prata eller hälsa på han i onödan.
För ungefär ett halvår sen började Hanna göra ännu mera konsigare saker men dom drabbade alltid bara mig; hon tog pengar från mig sen ljög hon om det, hon åt upp mitt godis sen ljög hon om det, hon snodde min mobil och skickade elaka meddelnande från den sen ljög hon om det, hon snodde mina kläder sen ljög hon om det m.m och jag blev så arg på henne för att hon aldrig slutade och jag blev arg på mamma för att hon inte fixade hjälp till henne och eftersom allt detta hände började jag även bli osams med Per och en dag började han och jag bråka för världens fjantigaste sak så jag bestämde mig för att flytta till Pappa, vilket han blev glad över så nu bor jag hos honom varje tisdag till söndag (för det mesta) och hos min mor söndag till tisdag för att jag börjar sent på måndagar och tisdagar och min far kan inte köra mig till pendeltåget dom dagarna.
Jag har ingen bästis längre för samtidigt som jag blev tillsammans med min dåvarande drömprins gled hon och jag längre ifrån varandra och nu låtsas vi om att vi aldrig känt varanda, en stor applåd till hennes nuvarande pojvän.
Hon och jag var bästa vänner i 9år.
Jag saknar att ha någon att ringa och prata med när som helst, jag saknar att få henne att skratta, jag saknar att veta att hon alltid finns där för mig och att så länge hon eller jag inte ska göra något speciellt så kommer vi att träffas, jag saknar att ha henne vid min sida när jag får problem, jag saknar våra stunder.


 

Jag har ingen som alltid finns där för mig eftersom alla mina vänner redan har någon.
Och eftersom dom redan har någon så är jag alltid ett andra hands val.
Jag blir kär väldigt lätt, och har svårt att släppa taget.
Jag ger nästan alltid folk en andra chans.
Jag behandlar folk som jag själv vill bli behandlad av den personen.
Jag är för puckad för att lyssna på mina vänners råd och även fast jag vet att dom har rätt så tänker jag alltid positivt och ljuger för mig själv när det gäller kärlek.
Jag tänker alltid för mycket plus att jag alltid måste ha en förklaring till varför en person gör som den gör mot mig t.ex. om hon inte svarar:
*Har jag gjort något? Har jag sagt något? Hörde hon inte telefonen?*
På vardagarna gör jag inge specillt efter skolan, jag skulle vilja börja träna och jobba nånstans men jag är för feg för att träna själv och jobbintervju gör allt så läskigt! Och eftersom jag redan nu inte är något vidare på att planera eller på att plugga så låter inte träning och jobb så bra för tillfället.


ONÖDIG FAKTA:
Hos mor har vi 2katter och 2hundar.
Hos far har vi 1katt och 1hund.
Jag och min syster har haft 2hamstrar.
Min mormor och låtsas morfar(fast jag kallar honom för morfar) bor i Skåne.
Min morfar och låtsas mormor (fast jag säger deras förnamn till dom och tilltalar dom aldrig som morfar och mormor) bor i Vaxholm.
Min riktiga farfar är död, jag och min far har aldrig pratat om det, jag har aldrig träffat honom, och eftersom vi aldrig pratar om det och eftersom jag aldrig har träffat honom så anser jag att farmors man är min farfar och det har han alltid varit men jag  tycker att det skulle vara trevligt att få träffa pappas far bara för att få prata med honom och se hans grav.
Jag är konfimerad och jag ber till Gud ibland.
Jag har brunt och lockigt hår.
Jag var kär i en killa i 1½år innan jag "fick" honom, men vi var bara tillsammans i 5månader och jag var förkrossad i ungefär 10månade efter det.
Min släkt är utspritt i hela Sverige.
En av mina kusiner bor i USA.
En av mina morbröder bor i Australien.
Jag är 169 cm lång.
Jag var osams med Sofie under balen vilket betyder att vi inte har några minnen från den dagen.
Jag gick med min dåvarande drömprins till balen.
Jag tycker det är bajs jobbigt att noppa ögon brynen.
Jag älskar att ha kul, köpa kläder och speciellt skor.
Jag har ett hysteriskt skratt.
Det blir aldrig som jag hoppas.
Jag hatar att redovisa inför folk jag känner.


Här är det du behöver veta om mig!
Nu ska jag sova Puss och God natt

Vänner

när jag gör fel så skrattar ni åt mig
när jag får för mig att han är söt så är ni där och säger att han är ful
när jag var  arg på han hatade ni han
när jag störde mig på honom gjorde ni det oxå
när jag är trött gör ni mig pigg
när jag får för mig att jag gillar han ser ni till att jag slutar göra det
när jag gör bort mig går ni och gömmer er
när jag har fula skor säger ni att  dom är fina
när jag hatar mitt hår säger ni att erat hår är fulare
när jag vill skratta och gråta ser ni till att så att jag skrattar så att jag gråter
när jag inte fattar nått förklarar ni för mig en gång men inge mera
när jag vill nått så finns ni där
när jag säger att ni är underbara så är ni det



 


Ishockey

Nu är ishockeyn igång match varje helg och jag står där och hejar, jag är typ bäst på det (:

Förra fredagen då spelade vaxholm lika fett bra 4-4
Igår så vann vi mot värmdö med 11-2 vi är typ bäst (:
Rikard gjorde två av målen åh han är så bra (:
Men jag blev typ fett ledsen för han hörde inte att jag hejade på honom

Sms efter matchen:

S: Aha du gjorde typ 100 mål
Ri: Minus 98
S: Men i mina ögon var det 100, hörde du va duktig jag var att heja på dig (;
Ri:
Nej faktiskt inte
S: Va :O men du va ändå bäst, jag ska fan bli din cheerleder
Ri: Haha aa det låter bra men nu måste jag sova
S: Okej god natt min porriga hockeyspelare
Ri: Haha god natt min porriga cheerleder (;

*Inte hela sms konversationen*
♥...........................................................................................................................................................................................................♥

Idag har min söta lilla Robban match, men jag får inte se för det var långt åt helvete tror jag :/
jag vet itne så mycket om hans hockeyspelande kom jag precis på, får nog fråga ut honom om lite saker så jag får reda på allt (;

Sms innan matchen:
R: Tjenare (:
S: Hejsan(: vad har du för dig? (jag måste börja fråga nått annars hade våran lilla pratstund tagit slut på en gång)
R: Sitter på buss påväg till match du?
S: Aha ballt! har precis handlat. ska du vara bäst?
R: Haha jag klart jag ska
S: Fett bra (: nu måste jag plugga:(
R: Haha(: oh vad trist:(
S:
Gör du mål åt mig?
R: Klart jag gör (;
S:
Startar du fight för mig?
R: Haha kanske det men lovar inget
S:  Jag ska nog komma och åka med er så ni blir fett taggade och vinner alla matcher
R: ja kom och åk med oss (:

*Inte hela sms konversationen*

Nu ska jag läsa hälsopedagogik
Puss och Kram jag är stålmannen

Hä1 + HLR + Cykeln

Eftersom jag är såååååå snäll så följde ju jag med Jessica på hennes första lektion med Hä1 och deras alternativ medicins lektion (även fast jag började en timme senare)
Jessicas första lektion = prov.
Hon va typ jätte nervös men hon va bra på att hålla minnen (;
Hon trodde att hon skulle få ig men det vissade sig att provet typ var lätt, det var ju bra det ajg tror MVG med det tror verkligen inte hon...

Eftersom Jerran är såååååå snäll så följde hon med på min olycksfall lektion där vi skulle ha HLR så vi började med att kolla på film om hur man gjorde med mini anne eller vad hon nu hette.
Filmen var ju inte så tjatande iaf haha
Efter filmen skulle vi sätta igång med HLR men eftersom hela våran grupp redan hade HLR specifikat så slapp vi utan bara pratade om det *fett bra*

När vi slutat så åkte vi så klart hem men vi tog en sväng ner till t-centralen först, aa det var kul
När vi kom till tekniska så var det bara ut i kylan och när vi stod där och väntade på bussen så gissa vad jag hittade
Jo Jessicas cykel hon blev så glad!
Den har vart borta hur länge som helst, hon brukar ju cykla till tekniska från resarö, hon är hurtig hon.

image22

Over and out
 Puss

RSS 2.0