Kollektivtrafik

Åh så störande!
Det ska alltid finnas nån eller några att störa sig på när man sitter på dessa saker:
-Personerna som tror att dom är så himlans tuffa bara för att dom lyssnar på sin jävla skitmusik på högtalare istället för i örat, åh slå dom snälla.
-Personen som klär sig som en 25 åring när varken kläderna, kroppen eller åldern passar in.
-Idioten som sitte roch spelar trummor med händerna och stampar med fötterna.
-F******a som ska stampa med klackarna för dom måste ha alla blickar på dom, även fast dom ser ut som skit

Sen finns det så många fler typer med det tar isånafalla en evighet att berätta så jag lägger av när det är som bäst.



XoXo

Hon som har humörsvängningar när hon sitter i kollektivtrafiken


otursdag?

Okej vaknar upp med snorig näsa och enorm huvudvärk,kommer till jobbet klockan 07:10 börjar skära det där jävla brödet och tro det eller ej men  jag skär mig rakt i det vänsta pekfingret,ajajaj det gjorde enormt ont, och blödde det gjorde det,aja bara sätta på plåster och ut och skära vidare.
Två timmar senare då händer det,igen, jag skär mig i vänstra handflatan och det blöder och svider,bara ut och hämta plåster på nytt men efter detta flyter dagen på ganska okej.
Klockan tio över fyra är vi färdig städade och dom flesta beger sig till omklädningsrummen och byter om och pustar ut efter en ganska stressande dag.
Nu sitter jag här i sängen kollade på matchen första halvlek men ryssland gjorde mål och jag blev nervös så hoppade in i duschen istället nu lyssnar jag mest på pappa och vad han har för åsikter och det låter som om att han hatar Sveriges lag förtillfället eftersom han skirker:
-Förihelvete du kan ju inte ens spela(och efter det kommer världens suck)

så nu blir det natt för mig,förväntar mig inte direkt ett mål och vidare i em fest så...

XoXo

God natt alla som har ont i fingre

Så dom flyttar till Norrland

kom hem till mamma igår för första gången på x antal veckor, tänkte att det skulle bli mys kväll och prata om helgen som varit, men istället kommer jag hem till kaos, mamma skriker i telefonen Per bara försöker se upptagen ut, som vanligt allt för att göra mamma glad, hanna är inte hemma, tvätt lite här och där, lite som är ny tvättat annat som ska tvättas, jg orkar inte ens öppna munnen utan ler mot mamma och går på toaletten, åh så sköönt, sen sätter jag mig framför tv:n och håller mamma och Per sällskap undertiden som dom äter middag, dom garvar åt tv:n och jag bara sitter och väntar... efter ett tag går dom ut med hundarna och då kommer Hanna, aha mys tänker jag,men när hon kommer in genom dörren utbyter vi blickaar som säger håll käften och ingen säger ett piss vi bara sitter där och är allmänt otrevliga, jävlar vilken kul kväll, när mor och Per kommer tillbaka fixar Per lite ute på gården och mamma säger så här till mig samtidigt som Hanna sitter brevid;
-Sandra vi ska berätta en sak för dig.
-aha,vad?(lagom ointresserad)
-vi ska flytta till norrland.
-(försöker låta som om jag inte bryr mig) varför då? har ni inte råd att bo här längre? men visst flytta här ifårn inte fan bryr jag mig, förstör för alla era barn, go ahead...
sen sätte jag mig framför tv:n och mamma mutrar något som vanligt och Hanna blir aldelles förskräkt
-vadå har ni bestämmt det nu!? men jag vill inte flytta dit.
efter det går jag på toa där tårarna inte kan hålla sig inne längre det kommer några men jag börjar tänka på annat, tar bort sminket går upp sätter på mig nathalies shorts och en stor t-shirt, kännde direkt att detta skulle bli en lång och kall kväll, efter en stund ringde jag Tommy men han var med Zacke så jag sa att han kunde ringa mig sen, glad,men helt plötsligt spricke plastbubblan och jag kastar på luren, ringer Nathalie direkt efter ihopp om att det ska ta lite längre tid för henne att svara så jag hinner torka tårarna, men icke hon svarar och frågar vad som hänt jag tar bort luren torkar tårarna och låtsas som ingenting, jag förstår inte varför kunde jag inte berätta det för henne? jag kan ju berätta allt för henne, hela denna dag har kretsat runt norrland som att alla har hållt det hemligt och väntat på att jag ska få reda på det...

XoXo

Om jag pratar om det blir det sant

Nathalie is in the hoooouuuusse mouuuuse!

Godmorgon alla glada, jag och Sandra vaknade nyss efter vårat nattliga äventyr igår och kom hem vid tre helt slut körda. Kvällen började hos någon Oscar och sen var vi där och som vanligt för mig så blir de lite mycket av det goda. Känner inte för att skriva här egentligen men Sandra tvingande mig. Hur som helst idag vet jag inte vad vi ska göra - jag ser ut som stryk just nu och känner bara för att lägga mig under täcket och sova men där ligger just nu Sandra med två utav mina katter samtidigt som Sandra sjunger 50 cent - P.IM.P ( hon tror att hon har blivit något )..
Hur som helst, lev väl!
Nathalie


Hos Nathalie!

Det är en timme och 23minuter kvar tills sverige möter spanien!
Åh så taggade vi är, men ingen av oss vågar påstå att sverige vinner, blir ju ändå aldrig som man tänkt sig så
Nathalie sitter på golvet och pratar med sig själv sammtidigt som hon ska koppla in

XoXo
Hon som älskar henne

Vilken vän?

Jag ringer dig aldrig
Jag bakar inte åt dig när du är sjuka
Jag har aldrig tid för dig
Jag ljuger för dig
Jag berättar aldrig för dig vad jag tycker och tänker
Jag berättar aldrig hur mycket du betyder för mig

Men jag strular med dina ex

XoXo
Hon som inte vet hur en vän ska vara

myshelg

I fredags var ajg hemma och tog det lungt eftersom jag skulle jobba på lördagen, men lördagen ojojoj säger jag bara...

Lördagen började klockan sex på morgonen, upp klä på sig äta lite frukost och åka till jobbet, det var ganska lungt, som tur va men på eftermiddagen drog det ihop sig lite gran, men inte FÖR mycket.
Efter jobbet åkte jag, erika och malin till eurostop för erikas skull och för att emmanuel, nathalie, isabel,"scan "  och robin skulle möta oss där s¨vi kunde vissa vägen hem till mig, bor man på landet så gör man.
NÄr vi kom dit satte jag på tv vissade vad dom skulle göra och sen hoppade jag in i duschen, sen efter det var kvällen igång för full rulle med bränd mat, badminton, fotboll, musik, och lekar, så himla kul, kvällen slutade fyra men nathalie jag och robin somnade runt sex, ni och eran bajs humor!

XoXo

hon som älskar henne

RSS 2.0