Nyår i Vallentuna!

Aha denna nyårsafton verkade som att den skulle bli förjävlig, eftersom Jessica har pojkvän och Linn hade planer som inte jag var involverad i, Linus och CO skulle ha grabbmiddag sen skulle dom antingen till djursholm eller täby, Nygren var i bromma med helt okända personer, alltså hade alla planer UTOM JAG!
Men lagom efter att pappa har tagit sin första gintonic med Anders så ringer ju såklart jessica och frågar om vi ska med till Vallentuna med Linn, självklart var jag på!
Men ett problem ALLA vuxna hade druckit men efter tre minuters gråt och ringande till folk kommer Ann ner, min ängel, och säger att hon kan köra mig till Sigtuna, hon hade trots allt inte druckit SÅ mycket.
Så det var bara att platta håret kasta ner alla tänkbara kläder och det mesta sminket och åka.
Bussen från Sigtuna till Märsta fick jag vänta på i tre minuter, tåget gick 5 minuter efter att jag kommit fram, vaxholms bussen fick jag vänta på i tio minuter, resarö bussen stod redan där.
Klockan var tjugo i åtta när jag klev innanför dörren till mamma, bara att springa på toa för att kissa och sedan ta bort sminket, springa upp på rummet sätta på sig kläderna men såklart så har jag inga svarta strumpbyxor så det var bara att be mamma att kasta upp ett par svarta strumpor som hamnade under mina legg-ins.
Smink på, håret plattats ännu mera eftersom resan gjrt håret lite krulligt igen , halva hårsprayen sprayas i håret, och parfym på kroppen.
När jag nästan är helt klart max 15 kvar tills allt hade vart perfekt ringer Jessica och frågar om vi kan ta den bussen som går en halvtimme tidigare och eftersom jag gärna ville komma iväg så snabbt som möjligt sa jag såklart ja.
Så det var bara att tömma fickorna på jackan och lägga ner det nödvändigaste, sedan på med klackskorna och börja springa eftersom jag kommit iväg tre minuter försent, när jag kommit en bit, alltså halv vägs ner för den jobbigaste backen då kommer jag på; FITTA BUSSREMSAN!, bara springa upp för backen i världens flås hämta bussremsan och nu var jag 8 minuter försenad enligt klockan.
När jag pratar med jessica vissar det sig att jag bara var 4 minuter försenad så när jag precis har börjat svettas en aning, då kan jag börja gå, KUL?
När vi väl sitter på bussen blev vi fett taggade och allt var perfekt!
Vi träffade lite folk på bussarna och på tunnelbanan.

Äntligen endast roslagsbanan kvar! aha bara tjugo minuters vänte tid.
När vi väl sitter på roslagsbanan blev vi uppraggade av två killar som var 26 och 27år, den ena var så jävla full att det var pinsamt, men han var rolig ändå.
Stationen innan vi ska av kommer Linn på och Jessica och hon börjar dela upp deras dricka.

När vi väl kommit till vallentuna ska vi börja gå, en kort bit sa Linn, vilket varken jag eller Jessica höll med om!
När vi går där på gatan möter vi personer som alla är påväg FRÅN våran fest, aha men kul...
På vägen vill Jessica och Linn så gärna öppna en varsin cider, ett problem ingen öppnare så Jessica bestämmer säg för att slå flaskan MOT trottoarkanten, och hela halsen på flaskan splachar och även hennes finger, nu gråter Jessica och hon får inte heller dricka eftersom DET KUNDE JU HA VART GLAS I DRICKAN.

När vi väl kommer fram till Lägenheten vi ska vara i måste vi börja med att knacka på rutan för ingen vill svara på mobilen, men det gick bra ändå.
När jag klev innanför dörren mötes jag av en underbar blick, hans namn är Jimmy han är 21år, brunt hår och dom vackraste ögonen, Han blev min pojk.
Efter att vi hälsad på hälften av alla fixas plåster åt Jessica medans jag tar hand om silningen med hennes cider, fram med ett kaffefilter, lägg det i ett glas, häll i drickan, vänta tills att allt har åkt igenom, men såklart kommer Jimmy och drar undan filtret innan allt åkt igenom och det var bara att hälla ut skiten, så mycket ansträngning för nothing!

TOLVSLAGET!
Alla ut raketer avfyras, champange öppnas, vilket var våra raketer och nyårskyssarna delas ut, jag tror dom flesta vet vem jag delade min första med, och mobiler ringer, oj så lyckat!
Men tjugo i ett följde Linn och jag med Jessica till Roslagsbanan, eftersom hon skulle träffa pojken sin.
Men jag hade så ont i föttterna plus att det nöade så jag fick låna Jimmys skor, fett porrigt.
När vi kommer tillbaka är alla i fullgång musik på högsta volym, gitarr spelas och folk dansar.
När Linn och jag kliver in i köket sätter jag mig brevid Jimmy och Linn gör en drink till mig och henne, vilket jag inte han smaka på eftersom En vis person hänger sig över bordet och snubblar och allt hamnar på mig, lite på Jimmy och golvet;  så Robin fick göra en ny vilket oxå var gott.
Klockan tre var vi tvungna att lämna lägenheten eftersom grannarna hotat med polisen så alla smög sig därifrån till egna fester, jag Linn och Jimmy åker hem till honom med hjälp av Taxi och i taxin dampar Linn en aning på taxichauffören, men dom blev vänner rätt så snabbt.
Väl hemma hos Jimmy blir allt en aning mysigare och vi skulle få dit en till person men han hittade inte så bra så han var ute och gick/virrade runt i två timmar innan han hittade till oss, duktigt.
När klockan var sju släcktes lamporna, frågan är vem sov?

Dagen efter började redan vid tolv för Linn och mig, vi kunde inte sova och vi är inte så tysta och killarna vaknar ganska så snabbt efter oss.
Frukost blev Pizza/kycklingsallad, cola och kaffe, oj så gott.
Sen låg jag och linn i sängen medans Jimmy och Henke låg i soffan och kollade på tv sen vid fyra tiden åker dom tre till vallentuna och jag till vaxholm, man kände sig inte så risig iaf.

Nyårsafton blev verkligen lyckad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0