Då var den här igen

HELGEN!

Som bestämmt bar det iväg till täby, lyckats få med min lilla sjukling :)
Jag, Linus, Felix, Martin och Ludde tog bilen dit och parkerade hos Linus morfar, där vi även stannade ett tag, jag gjorde världens intryck på hans mormor och morfar, blir chockad om dom inte trodde att vi var tillsammans!
När klockan var 22:00 började vi gå mot huset men var tvugna att vänta utanför i ca tio minuter eftersom Linn och hennes pojkar kom lite senare, dom hittade ju inte så bra..
Nä vi väl kom dit presenterades alla för varandra och jag lämnade mina pojkar ensamma, dom var ju en grupp, dom skulle ju överleva!
men nej tio minuter senare ville dom gå, det fanns ju inte tillräkligt med tjejer, men om dom väntat ungefä 20minuter hade dom täffat havet med tjejer, men icka sa nicke. Men som tur var gick dom efter ca 2timmar, visserligen la jag ine ens märke till dom men ändå.
Hata tjejer!
Aja det var väl ändå lite skönt, jag slapp ju offra kvällen för att sitta med dom *hihi*
Kvällen var iaf helt underbar!
Fylld med; prat, dans, skratt, slagsmål x4, pojkar, bast, jacuzzi, telefonsamtal och dricka.

Lördagen började med ridning, sedan täby och en efterlängtad lunch på mc'donalds, mmmmmm så gott!
Efter täby bar det hemmåt för min del och Linn hem till sig, denna lördag var jag bara hemma med familjen och kollade melodifestivalen, typ mysigt, och oj vad jag och mor skrattade åt Björn Gustafsson, så underbar! Men vvar lite svårt att se allt eftersom någon smstrackade mig ;)

Söndagen tillbringades i min säng, så skönt.
På något konstigt sätt blir detaldrig någonting gjort på söndagar, hmm

Nu ska jag läsa igenom Prostitutionsarbetet till imorgon!

Läppsyl e kul

Underbara helg, nästan

I fredags åkte Linn med till vaxholm för att sola, när vi satt på bussen hade jag inga planer för kvällen men tre sekunder senare hade vi planerat hela kvällen och som vanligt blev allt så stressigt...
Så efter vi solat var det hem till mig så att jag kunde packa och duscha sen kom mor hem och körde oss till Linn, när vi kom dit hoppade Linn i duschen och jag smörjde in mig efter det hamnade vi framför datorn, sedan var det dags för middag, som halft kastades in i munnen, som vanligt, haha, efter det va det bara att gå upp och klä på sig, sminka sig och platta håret och helt plötsligt var vi en kvart försenade och eftersom vi va så försenade och jag var så kissnödig så hade jag såklart sönder mina strumpbyxor men jag han ju dessvärre inte byta så det vara bara att springa till bilen för att vi skulle få skjuts till centrum och därifrån skulle vi åka till tibble men glömde gå av så det var bara att gå av stationen efter och sedan åka tillbaka, suck, därefter var det bara att gå till bussen och vänta i en halvtimme sedan åka buss i en kvart sedan var vi framme, thank god!
När vi kom dit var det mesta i full gång och kvällen rullade på!
Klockan tre började dom fleta dra sig hemmåt men jag, Jesper, Robin, Linus och Linn som väntat på att bada jacuzzi och bastu, drog av oss kläderna på engång men klockan 05:00 var det dags att dra sig hem eftersom dom andra 4 som skulle med i bilen ville hem, tråkmånsar!
Så jag och Linn blev uppmötta av Linns pappa 06:15 i dörren, så det var bara att springa upp och sova i två timmar sen skulle vi upp till Ridningen...
Direkt efter ridningen åt vi frukost och sedan bar det av hemåt för min del, var ganska trött och lite halv sjuk ,så jag hade tänkt att vara hemma på kvällen men sen ringer Linus och säger att han kommer och hämtar mig om en halvtimme vid ica så det var bara kasta på sig kläder sminka sig och springa ner för att bli upphämtat tio minuter senare, som vanligt, alltid stressa på andra folk men inte komma i tid själv, suck Linus!
Hemma hos Pontus var de titne mycket folk men det visste jag ju redan om, men vi hade det trevligt men halv ett var jag klar med mitt så Linus och Danne körde mig till ica och därifrån fick jag gå ensam i mörkret, läskigt.
På söndagen låg jag i feber, ont i halsen och lite slämmig, jummy, menmen lite skit behöver ju kroppen ibland!

Nu ska jag sätta på mig min porriga morgonrock!

Tampongtomtar på loftet



 

Blandad Helg

I torsdags fick man övernattnings sällskap, av Linn!
Så en engång laddade vi upp med godis, data, myskläder, och bra tv, vi hade hur mysigt som helst vi kom till pappa vid tio tiden eftersom Linn skulle sitta barnvakt, och jag missade bussen, eller bussen körde ifrån mig!
Aj iaf vi gick och la oss vid 04:00 tiden ochvar hemma fredagen, Jessica gick ändå, vilket jag verkligen inte ville att hon skulle göra!

I fredags åkte jag med Linn hem till henne med packning för två veckor eftersom far min och Karin åker till USA, för att fira pappa på 40-årsdagen, iaf så på roslagsbanan träffar vi tre killar som var väldigt pratglada och bjöd med oss dit dom skulle men vi var ju tyvärr inte ombyta plus att vi hade andra planer.
När vi kommer hem till Linn, efter en biltur med hennes bror, vilket betyder att man flyger runt i baksätet, så sätter vi oss oh kastar i oss mat, nästan, går upp gör oss iordning sen åkte vi till pojkarna. När vi kommer dit är det fullrulle, haha, inte. Men det visste vi ju att de tint eskulle vara men ju senare kvällen blev ju roligare blev det, tack vare Linus, plutt.
Efter att bröderna har somnat och alla andra är i vardagsrummet börjar det bli dags att åka hem, så vi lämnar huset som det var, och splittrar upp oss eller iaf en som gick åt andra hållet, haha.
Väl nere vid Centrum lckas vi ragga upp en taxi som kör oss hem, eller ner till den mörkagatan och därifrån var vi tvungna att gå, läskigt.
Vi kommer hem tar något att äta, hämtar täcke, byter om, och myser ner i vardagsrummet, där vi även ska sova, och det gör inget för sofforna är SÅ sköööna!
Och vi somnade runt 04:00 med tv:n på, aa det var mysigt.

I lördags var det ridning för Linn så klockan gick igång klockan 10:00, oj vad vi var sega kan jag säga, men efter en kvart går jag upp och byter om och Linn går och sätter på sig ridkläderna och 10:30 var det bara att bege sig ner till stallet!
Oj vad det var kallt, höll ju typ på att blåsa iväg som Mary Poppins.
Efter en halvtimme i stallet var det bara att gå ner till ridhuset, och frysa där istället.
Linn var så söt när hon sitter där och guppar på hästryggen.
Efter ridningen var det bara att gå upp till huset ladda upp med god frukost, lägga sig i soffan och äta, och ta det lungt.
När klockan var fyra hoppad evi in i duschen en efter en och gjorde oss i ordning för att åka till  Vaxholm, och eftersom det var sånt skit väder så fick vi skjuts.
Först åkte vi hem till mig så Linn fick platta håret, sen var klockan helt plötsligt 19:35 och vi fick lite panik eftersom vi skulle ha VARIT hos Jessica för fem minuter sen så det var bara att kasta på sig ytterkläderna och halv springa en bit.
När vi kommer fram så har Jessica, Anton, Elin, och Mathias redan ätit men dom satt med oss, så middagen blev ganska mysig ändå.
Sen var det dags för film, den var både äcklig och dålig men det gjorde inte så mycket eftersom vi inte kollade på den direkt.
Efter att Elin och Mathias gått hem spårade allt ut, musik sattes igång och alla blev galna, aa det var kul.
Vid ett skulle Linn med bussen, så vi följde henne dit men hon missade den så hon följde med mig hem eftersom nästa gick en timme senare så klockan två gick vi hem ifrån mig, när jag kom hem fick jag ett telefon samtal av Linus/Rikard/Jesper och efter det var det natt för mig.


Söndagen var väldigt död och lugn, väldigt skönt
Gick runt i mina långkalsoner hela dagen, mycket skönt.

Nu ska jag dansa!

Put your hands up in the air and wave goodbye

RSS 2.0